Ενημερώσου για τις υπηρεσίες του Vanakia

Ο Vanakias αναλαμβάνει με ασφάλεια τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για την περισυλλογή και τη μεταφορά και την παράδοση των αγαθών πόρτα πόρτα. Προσφέρουμε μεταφορές με ασφάλεια, συνέπεια και ταχύτητα, πάντοτε στις πιο φιλικές τιμές. Μία ομάδα φορτηγών αυτοκινήτων και μηχανημάτων, σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους:

1. Φαγητομεταφορές σε ψυγεία

Πιστεύουμε ότι το φαγητό της μανούλας είναι το καλύτερο και για να συνεχίσει να είναι καλό θα πρέπει να τηρούνται οι πιο αυστηρές προδιαγραφές κατά την μεταφορά του. Ο Vanakias μεταφέρει τρόφιμα σε ψυγεία με ελεγχόμενη θερμοκρασία από 0C έως 3C. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι τα τρόφιμα φθάνουν στον προορισμό τους αναλλοίωτα, για να απολαμβάνετε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα. Προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία μεταφοράς τροφίμων τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες. Αν είσαι επαγγελματίας και θες να χρησιμοποιήσεις τα υψηλών προδιαγραφών φορτηγά ψυγεία του Vanakia επικοινώνησε τώρα μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9758695 και 210-3221995.

2. Αποθήκευση τροφίμων σε ειδικούς ψυκτικούς θαλάμους μέχρι την μεταφορά τους

Στην επιχείρηση του Vanakias υπάρχουν ψυκτικοί θάλαμοι 15mᶟ για τη σωστή διατήρηση των τροφίμων. Οι ψυκτικοί θάλαμοι είναι τελευταίας τεχνολογίας με υπερσύγχρονα ψυκτικά μηχανήματα 3 ίππων και με δυνατότητα απόδοσης από -2˚ έως +3˚

Έτσι τα τρόφιμα που μας εμπιστεύονται οι μαμάδες των φοιτητών θα διατηρηθούν σωστά και θα μεταφερθούν στη συνέχεια, με ανάλογη θερμοκρασία με τα φορτηγά ψυγεία μας στους τόπους διαμονής των φοιτητών.

Οι δε πελάτες – συνεργάτες μας απολαμβάνουν τη σιγουριά της σωστής διατήρησης των προϊόντων (αλλαντικά, τυριά, και άλλα ευαίσθητα είδη), που αποθηκεύουμε για λογαριασμό τους.

Vanakias Ψυκτικοί ΘαλάμοιVanakias Ψυκτικοί ΘαλάμοιVanakias Ψυκτικοί ΘαλάμοιVanakias Ψυκτικοί Θαλάμοι

 

3. Γενικές μεταφορές

 

    Γενικές μεταφορικές υπηρεσίες για ιδιώτες